Een medicatieschema, iets voor jou?


Een actueel medicatieschema, iets voor jou?

Gebruik je dagelijks meerdere geneesmiddelen? Krijg je voorschriften van meerdere artsen en specialisten? Heb je geen overzicht meer welke pil waarvoor dient? Of vraag je je af of alles wat je slikt nog nodig is? Dan willen wij je graag uitnodigen voor een ‘medicatiegesprek’ en samen met jou een actueel medicatieschema opstellen.

Uit onderzoek blijkt dat elk jaar veel mensen in het ziekenhuis belanden door verkeerd gebruik van geneesmiddelen. Dit kan door op regelmatige tijdstippen een gesprek te voeren, voorkomen worden. Ook bij een nieuwe ziekenhuisopname is het van groot belang om een overzicht bij je te hebben van je huidige geneesmiddelengebruik.

Vandaar dat we in onze apotheek gestart zijn met medicatiegesprekken. Je huisarts krijgt, indien je daarmee instemt, de resultaten van dit gesprek. Waar nodig gaan we ook in overleg met je huisarts en/of specialist.

Indien wij jouw huisapotheker zijn, houden we het medicatieschema steeds up-to-date.

Denk je dat deze service iets voor jou is? Maak dan een afspraak in de apotheek, telefonisch op 011/610300 of via mail apotheekwezel@gmail.com

Lees meer informatie over het medicatieschema in onze blog. 

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van gezondheidsinformatie en -tips in onze blogs en nieuwigheden in de apotheek? Schrijf je in op onze nieuwsbrief. 

In de kijker